top of page

Esittely

6_edited.jpg

Alek
Vettenranta

Olen kotoisin Kokemäeltä ja asunut Porissa vuodesta 2017 lähtien. Suoritin tutkintoni Satakunnan ammattikorkeakoulussa ja valmistuin ammattiini kesällä 2021. Opintojen aikana mielenkiintoni kohdistui erityisesti tuki- ja liikuntaelinvaivojen fysioterapiaan, jonka vuoksi tutkin myös opinnäytetyössäni työikäisten tenniksen harrastajien olkapäävammoja ja niiden ennaltaehkäisyä. 

Terveys, liikunta ja ihmisten auttaminen on aina ollut lähellä sydäntä. Tästä syystä olenkin päätynyt kyseisen ammatin pariin, jossa kaikki kolme edellä mainittua yhdistyvät. 

Henkilökohtaisesti olen hyvin kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, joka koostuu niin henkisestä, fyysisestä kuin sosiaalisesta hyvinvoinnista.  Työskennellessäni asiakkaiden kanssa pyrin aina ottamaan kaikki kyseiset osa-alueet huomioon. 

Olen itse urheillut koko ikäni, joten erilaiset tuki- ja liikuntaelinvaivat sekä niiden kuntoutus ovat tulleet tutuiksi myös asiakkaan näkökulmasta. Tällä hetkellä harrastan aktiivisesti tennistä, kuntosalia ja juoksua. 

  • Fysioterapeutti (AMK) - Satakunnan ammattikorkeakoulu 2021

Opinnäytetyö: 
  • Faskiamanipulaatio koulutus - Stecco Level 1 2022

bottom of page