top of page
Lahjakortti (2)_edited.jpg
Ota kaikki ilo irti työsuhde-edustasi ostamalla itsellesi hierontalahjakortti

Hanki lisäaikaa E-passi, Smartum tai Edenred työsuhde-edullesi ostamalla hierontalahjakortti joka on voimassa vuoden 2024 loppuun asti. Työsuhde-edulla maksettaessa lahjakortti on henkilökohtainen.

Epassi Logo Secondary Color RGB.png
Edenred-Color_Digital-use (1).png
unnamed.png
Ilahduta ystävää tai läheistäsi antamalla hänelle lahjaksi hierontalahjakortti

Anna ystävällesi tai läheisellesi lahjaksi hyvinvointia sekä helpotusta kuormittavan arjen keskelle ostamalla hänelle hierontalahjakortti.

Lahjakortin pystyy ostamaan toimipisteeltäni osoitteesta Pohjoiskauppatori 1B 10 tai sähköisesti alla olevia ohjeita noudattamalla.

Ohje sähköisen lahjakortin ostamiseen

Vaihe 1:

Täytä alla oleva lomake tiedoillasi ja paina Lähetä.

Lahjakorttilomake

Täytä lomake huolellisesti ja vastaa kaikkiin 

sarakkeisiin.

Logo_ilman_taustaa_edited.png
Lahjakotti tulee
Lahjakortin suuruus

Kiitos tilauksesta, olen yhteydessä sinuun 24 tunnin sisällä.

Vaihe 2: 

Henkilökohtaiseen käyttöön tuleva lahjakortti (E-passi, Smartum, Edenred)Saat 24 tunnin sisällä sähköpostiisi lahjakortin, sekä ohjeet lahjakortin maksua varten. Lahjakortti aktivoituu vasta kun olet maksanut lahjakortin ja maksu on vastaanotettu. Saat sähköpostiisi sekä puhelimeesi vahvistusviestin kun maksu on vastaanotettu ja lahjakortti aktivoitu. 

Lahjaksi tuleva lahjakortti:

Saat 24 tunnin sisällä sähköpostiisi lahjakortin sekä lahjakortin tiedoilla varustetun laskun. Lahjakortti aktivoituu vasta kun olet maksanut laskun ja maksu on vastaanotettu. Saat sähköpostiisi sekä puhelimeesi vahvistusviestin kun maksu on vastaanotettu ja lahjakortti aktivoitu. 

Lahjakortin aktivoitumisen jälkeen voit varata itsellesi ajan hierontaan lahjakortista löytyvien ohjeiden mukaisesti. Ajanvaraus käy helposti sähköisen ajanvarausjärjestelmäni kautta.

bottom of page